De aanhanger hoogwerker: ideaal voor gevelreiniging!

Wil je ook een aanhanger voor je hoogwerker kopen? Of heb je een aanhanger hoogwerker nodig die speciaal voor glazenwassers is gemaakt? Zoek dan eerst uit welke je nodig hebt en verdiep je in de goede bedrijven die deze aanbieden. In dit artikel vind je een bedrijf dat wij aanraden, want wat ons betreft zit je hier goed voor een of meerdere hoogwerkers. In dit artikel gaan we in op HYRAX, het bedrijf dat een kleine hoogwerker heeft geproduceerd en waar natuurlijk extra aandacht aan mag worden besteed. Wat voor bedrijf dit is en wat je zou moeten weten, dat lees je in dit artikel!

Over HYRAX, de aanhanger hoogwerker en meer

Heb je al een kleine hoogwerker of ben je nog op zoek naar een kleine hoogwerker? Dan kun je bij HYRAX uitstekend terecht. Zij geven als definitie van deze kleine hoogwerker: ‘een hoogwerker met een eigen gewicht tot 3500 kg’, dat wordt onder de kleine variant verstaan. Wat je ook kiest, de HYRAX is dé kleine hoogwerker die je moet hebben. Want hoewel deze klein is, levert deze grote prestaties en verlegt deze grenzen. Maar wat voor soorten, maten en aparte kenmerken je tegen gaat komen, dat bekijk je pas nadat je de verschillende typen hoogwerkers hebt bekeken. Dat zijn de volgende hoogwerkers:

  • De schaarlift
  • De spin
  • De aanhanger hoogwerker
  • De (rups)telescoop
  • De auto

Je kunt deze hoogwerkers allemaal zeer eenvoudig vervoeren, iets dat bij de grotere varianten echt wel een stuk minder makkelijk gaat. Ook kom je gemakkelijker op de kleine en lastig bereikbare plekjes. Een kleine hoogwerker is dus een ideale uitkomst.

Over de aanhanger hoogwerker het volgende. 

Zoals al aangeven in het begin van de tekst, wordt de aanhanger hoogwerker veel gebruikt voor glazenwassers maar ook voor gevelreiniging, zoals we in de titel aangaven. We willen namelijk kort stilstaan bij het belang van gevelreiniging, iets dat door mensen vaak wordt overgeslagen. Hoewel men glazenwassers wel inhuurt, wordt er niet vaak genoeg bij stilgestaan dat ook gevelreiniging een cruciaal element is. De belangrijkste voordelen die we kunnen benoemen met betrekking tot de aanhanger hoogwerker zijn dat je deze ontzettend makkelijk mee kunt nemen achter bijvoorbeeld een bus, dat deze geschikt is voor hard terrein en ook voor vlak terrein, dat je nooit meer een losse kar nodig zult hebben en ondanks het gebrek aan grootte, toch een hoog werkbereik hebt. Maar waar voordelen zijn, zijn ook nadelen: de wendbaarheid is wat minder hoog als je je op ruw werkterrein bevindt en het stempelen van de aanhanger hoogwerker kan soms wat langer duren. Het is aan jou de keuze: wegen de voordelen op tegen de nadelen? 

Een aanhanger hoogwerker bestel je bij HYRAX

Ook een aanhanger hoogwerker nodig, een andere hoogwerker die klein of groot is of wellicht een aanhanger voor je andere hoogwerker? Bij hyraxindustries.com”>www.hyraxindustries.com vind je absoluut wat je zoekt. Heb je nog vragen of zijn er andere dingen die je van ons wilt weten, bijvoorbeeld over de aanhanger hoogwerker in het bijzonder? Schroom dan niet je vraag te stellen, wij staan te allen tijde voor je klaar!