Wilt u zelf uw it recruitment doen, of kunt u het beter uitbesteden?

Omdat wij een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf wilden openen, hebben wij gekeken hoe wij konden zorgen dat wij hier echt goede talenten aan het werk konden zetten. Wij wilden namelijk graag met mensen werken die echt originele ideeën hadden en die ook reeds veel ervaring hadden. Wij hadden namelijk fors in ons bedrijf geïnvesteerd en het leek ons daarom belangrijk om ook te zorgen dat wij met specialisten konden gaan werken. Het is echter wel lastig om te zorgen dat je deze experts kunt vinden want met een advertentie in de krant, kom je er echt niet. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen wanneer wij met de beste mensen wilden werken en wij hebben toen besloten om iemand te vragen om de it recruitment te verzorgen. Wij hadden namelijk al gezien dat je de it recruitment kunt uitbesteden en dat leek ons een heel goede stap omdat wij op die manier niet veel moeite zouden hoeven doen om echt goede mensen te vinden. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goed kantoor te vinden dat de it recruitment voor ons zou kunnen doen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de mensen van aatop-ict.nl konden gaan. De mensen die bij dit bedrijf werken zijn hun gewicht in goud waard want deze mensen kunnen echt heel veel voor je doen. Wij hebben daarom de website van dit kantoor grondig doorgenomen en wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen benadert, je er zeker van kunt zijn dat zij je goed en ook graag willen helpen. Wij hebben daarom een afspraak ingepland om te bespreken wat wij graag wilden en wat deze mensen voor ons konden doen. Wij waren toen heel blij om te horen dat onze wensen heel gebruikelijk waren en dat wij niet bang hoefden te zijn dat wij via deze mensen niet de juiste kandidaten konden vinden. Wij waren daarom gelijk erg te spreken over het feit dat wij hier aangeklopt hadden toen wij onze it recruitment wilden uitbesteden. Mocht u dus ook graag uw it recruitment willen uitbesteden, dan kunt u ook een keer op de site van aatop-ict.nl kijken.

Wij zijn zeer tevreden over hoe onze it recruitment gegaan is

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van aatop-ict.nl vraagt om je it recruitment te verzorgen, je echt goede kandidaten gepresenteerd krijgt. Mocht u dus ook graag met de beste mensen willen werken om de beste kandidaten voor uw vacature te vinden, dan kunt u ook uw it recruitment uitbesteden aan de mensen van aatop-ict.nl.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit kantoor, dan is het het beste om:

  • Even naar de site aatop-ict.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact te leggen om te horen wat deze mensen voor u kunnen doen

Ik hoop dat u hier ook een fijne samenwerking kunt aangaan. Wij zijn heel tevreden over dit kantoor.  Om die reden raden wij dit kantoor dan ook sterk aan.