Zo maak je het beste van je huis

Er zijn veel dingen die je kan doen aan je huis. Er zijn niet voor niets zoveel tv shows en tijdschriften over. Soms is het duizelingwekkend wat je allemaal kan doen. Altijd fijn als iemand dan wat dingetjes op een rijtje zet. Dat ga ik hier voor je doen. Van een beton cire keuken muur tot een nieuwe benutting van je tuin. Er is veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt. Altijd fijn om inspiratie op te doen.

Binnen

Ten eerste is het geen gek idee om eens een marie kondo door je huis te doen. Als je niet weet wat dat is, waar ben je dan geweest de afgelopen jaren? Wat je dan eigenlijk doet, is alles weggooien of doneren wat je geen geluk brengt. Alles wat geen betekenis heeft voor jou en je niks goeds brengt. Dat is meestal meer dan je denkt. Dan kan je aan grotere dingen beginnen. Zoals bijvoorbeeld een hele nieuwe indeling in je huis, of een beton cire keuken muur in een kleur naar keuze. Zo’n keuken zorgt voor een robuuste look, maar is ook erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Wel zo ideaal.

Buiten

Het is voor mensen erg belangrijk om in de buitenlucht te zijn. Dus als je een tuin hebt, is het belangrijk daar het beste van te maken. Je kan je eigen moestuin maken, ook al zijn het maar een paar plantjes. Het houdt je bezig en het zorgt ervoor dat je elke dag in de tuin te vinden bent. Je kan er ook een chillplek van maken, met leuke lichtjes, mooie dekentjes en kussens. En een yogamat of twee. Dan motiveer je jezelf ook gelijk om meer te gaan bewegen.

Of je nou grotere veranderingen aanbrengt, zoals een beton cire keuken muur. Of je nou kleinere dingetjes doet, zoals een moestuintje, alle kleine beetjes zorgen ervoor dat je het leuker vindt om thuis te zijn.