http://www.geldlenen-check.nl/

img-doorlopend-kredietGeldlenen-check is onderdeel van de A-Krediet Financiële Diensten bv., kortweg ‘A-Krediet’. Zij zijn al lange tijd actief als het gaat om een bemiddelaar in financiële diensten. Er is gespecialiseerd op het gebied van de kernproducten die worden aangeboden, namelijk krediet en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken. In de loop van de jaren is dit alleen maar toegenomen. Dit maakt het mogelijk dat wij u erg goed en duidelijk op een van deze gebieden kunnen adviseren. Het uitgangspunt zijn zowel uw persoonlijke als financiële wensen.

U zult u zich misschien afvragen waarom wij niet onder A-Krediet dit regelen maar onder een kleinere tak genaamd Geldlenen-Check. Dit heeft als hoofdreden door meer openheid en transparantie te kunnen aanbieden tijdens het project in het aanvragen van een lening. Zonder enige zorgen is het dus mogelijk een financiering aan te gaan. Kijk u maar eens op http://www.geldlenen-check.nl/img-woz-krediet

A-Krediet staat bekend als een volledig zelfstandige onderneming waardoor het mogelijk is om u een eerlijk en objectief advies te kunnen geven. Het is namelijk zo dat wij niet verbonden zijn met een bank of verzekeringsmaatschappij wat dit mogelijk maakt. Er wordt wel samengewerkt door A-Krediet met bijna elke Nederlandse bank en verzekeraar wat ervoor zorgt dat er tegen scherpe rente- en/of premietarieven de juiste keuze gemaakt kan worden. Oftewel kan betrouwbaar advies gegarandeerd worden.

Persoonlijk contact is fijn en om die reden wordt dit ook aangeboden. De diensten worden aangeboden per telefoon en e-mail. Dit zal altijd ter sprake zijn wanneer het gaat om krediet, hypotheken en verzekeringen. Om een onderbouwd advies te kunnen geven is persoonlijk contact de beste manier.

img-persoonlijke-lening