Zilver als lange termijn belegging

Omdat zilver niet meer wordt gezien als edelmetaal maar als grondstof denken veel mensen dat het niet zo waardevol meer is. Maar is zilver kopen dan een zet die je beter niet kunt doen? Het kan best zo zijn dat zilver in de toekomst gelijk aan waarde zal zijn aan de goudkoers, dit omdat de vraag naar zilver alleen maar toe zal nemen voor de productie van technologische producten. Goud wordt nog altijd gezien als een goede belegging, maar zilver links laten liggen is niet verstandig om te doen. Zilver kun je goedkoop kopen, combineer dit met goud en je hebt een waardevolle belegging voor de toekomst.

Zilver kopen

De overheid in Westerse landen

In Westerse landen is de overheid er op zijn zachts gezegd niet blij mee dat burgers zilver kopen. Wanneer je een deel van je geld in zilver zal beleggen zullen veel mensen of instanties vreemd op staan te kijken. Het is verstandig om vooral zilveren munten te kopen die je fysiek in je handen kunt houden. Je kunt met de fluctuaties ook geld verdienen, dit kun je doen via CFD’s. Je dient er wel rekening mee te houden wanneer de markt in elkaar zakt, je weer afhankelijk bent van de waarde door de vrije markt.

Lange tijd om de tuin geleid

Zilver kopen

Lange tijd zijn we als burgers om de tuin geleid met mooie beloften, het kon niet op. Leningen voor een nieuwe auto, een tweede hypotheek, niets was te gek en alles was mogelijk. Door bepaalde constructies van de bank zijn we als burgers bedonderd en opgezadeld met vreselijke schulden waar we bijna niet meer uit kunnen komen. Persoonlijke schulden zijn torenhoog, huizen moeten verkocht worden om slechts een stukje van de schulden te kunnen dekken. Ga er niet langer in mee en begin met zilver kopen om je toekomst veilig te stellen.