Plastic bekers kopen

Plastic bekers kopen? Dan ben je bij DisposableDirect aan het juiste adres. Je vindt hier een ruim assortiment plastic bekers die erg geschikt zijn voor lekkere koude drankjes. Je stapelt ze gemakkelijk op en ze zijn licht in gewicht. Dankzij de geribbelde zijkanten hoef je je geen zorgen te maken dat het bekertje uit je handen valt. Een groot voordeel is dat er verschillende soorten verkrijgbaar zijn, dus je kunt het zo samenstellen zodat je precies de juiste plastic bekers hebt voor jouw evenement. Plastic bekers kopen doe je dus gemakkelijk en snel bij DisposableDirect.

De keuze plastic bekers

Zoals net al benoemd zijn er verschillende soorten plastic bekers te koop. Je hebt de keuze uit standaard plastic bekers of speciale automaat wegwerpbekers van plastic. Functioneel en hygiënisch. Deze bekers verzekeren je van optimaal gebruiksgemak voor zowel gebruiker als automaat. Alle bekers zijn in grote aantallen verkrijgbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder plastic bekers zit. In het assortiment vind je ook plastic bekers met oor. Deze zijn verkrijgbaar in een witte en bruine uitvoering en uitermate geschikt voor warme dranken.

Persoonlijke plastic bekers kopen

Wil je jouw plastic bekers een persoonlijk tintje geven? Bij DisposableDirect is het mogelijk plastic bekers te bedrukken. Zet je er jouw logo op of wellicht een leuke tekst? Het is een goede vorm van marketing en helpt je jouw doelgroep te bereiken. Plastic bekers kunnen in zes kleuren bedrukt worden. Lever je zelf een ontwerp aan of laat je het over aan Disposable Direct om iets voor jou te ontwerpen?

Meer weten over plastic bekers?

Via de website zijn plastic bekers gemakkelijk te koop. Ieder product is per categorie ingedeeld, zodat je een goed overzicht hebt van alle beschikbare producten. Naast plastic bekers, glazen, servies en bestek zijn er ook allerlei handige andere items, zoals cups, schalen, bakjes en folies te bestellen. Bestel al jouw disposable items dus gemakkelijk in één keer. Doe je dit voor 13:00 dan heb je jouw bestelling te volgende werkdag al in huis. Wil je meer weten over plastic bekers of andere items? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.