WMF koffiemachine voor de echte koffieliefhebber

Koffiebonen

Sinds kort ben ik in het bezit van een WMF koffiemachine. Ik ben namelijk dol op koffie en mijn droom was dan ook een echte koffiebonen machine. Met zo’n machine worden de bonen ter plekke gemaald in de machine. Verser dan dat kan haast niet. Zo uit de koffieboon in mijn kopje. Een andere reden waarom ik graag een bonenmachine wilde is omdat je hiermee kunt experimenteren met verschillende blends. Er zijn veel kwalitatief goede koffiebonen die op een bepaalde manier gebrand worden waardoor er een uniek smaak ontstaat. Ook de intensiteit kan op deze manier worden beïnvloed.

WMF koffiemachine

WMF koffiemachine de investering waard

De WMF koffiemachine is zeker niet goedkoop. Maar als je net zo’n koffieliefhebber bent als ik is het de investering meer dan waard. Ik geniet elke dag van mijn kopje koffie en heb al diverse soorten koffiebonen uitgeprobeerd. Mijn koffiemachine bestelde ik online bij Pure Quality Products en hier heb ik ook een zak koffiebonen besteld. Ik ben inmiddels groot fan van de Blend #2. Lekker sterk en je proeft de kwaliteit van de bonen. Ik heb voor de WMF koffiemachine gekozen omdat je hiermee ook cappuccino, espresso en latte macchiato kunt maken. Mijn vrienden komen graag bij me koffiedrinken. We spreken tegenwoordig bij mij thuis af in plaats van in een hip koffietentje in de stad.

Kopje koffie

De verschillende mogelijkheden

Ben je ook koffieliefhebber en wil je een koffiemachine? Verdiep je dan zeker eens in de bonen machines. Ik garandeer je dat je daar geen spijt van zult krijgen. Er zijn verschillende machines op de markt dus het is wel goed om je eerst even in te lezen in de mogelijkheden. Wat verwacht je van een koffiemachine en wat is het budget wat je hier aan uit wilt geven? Bij Pure Quality Products kun je ook terecht voor advies dus neem gerust contact met hen op.