Type pet om het gezicht te beschermen: Baseball cap

Blootstelling aan de zon direct op het gezicht kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid. Het verschijnen van fijne rimpels, donkere vlekken en zelfs huidkanker zijn de gevolgen van een frequente blootstelling aan direct zonlicht. We kunnen blootstelling aan de zon voorkomen door zonnebrandcrème of sunblock te gebruiken. Niet alleen dat, we kunnen ook een pet kopen die ons gezicht kan bedekken om dubbele bescherming te bieden. Er zijn verschillende soorten petten die ons gezicht kunnen beschermen tegen direct zonlicht. Dit type baseball cap heeft een gebogen voorkant, zodat hij ons gezicht kan bedekken. Baseballcaps kunnen zowel door mannen en vrouwen als door kinderen worden gebruikt.

Type pet om het gezicht te beschermen: vizier cap

Dit type is een type pet dat vaak wordt gebruikt om het gezichtsgebied te beschermen. Deze pet is geschikt voor gebruik in de zomer, in tegenstelling tot andere petten die over het algemeen het hele hoofd bedekken, voor dit type pet wordt het hoofd opengelaten maar bedekt het nog steeds het gezicht. Dit type pet wordt veel gebruikt door tennissers en is ook geschikt voor gebruik bij het golfen. Zoals we weten, verstoort het dragen van een pet de hele dag de gezondheid van het haar en de hoofdhuid, waardoor het vatbaar wordt voor schimmels en roos. Door dit type pet te gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken dat je haar slap of zweterig wordt. Met een aantal voordelen zullen we natuurlijk niet aarzelen om een ​​dergelijke pet te kopen, toch?

Type pet om het gezicht te beschermen: Fedora Cap

Het type pet dat bescherming biedt tegen de zon, maar ook ons ​​uiterlijk modieuzer maakt, is de fedora-pet. Dit type modieuze pet is perfect voor de lente en de zomer. Deze pet is gemaakt van katoen met een combinatie van polyester, waardoor hij comfortabel op het hoofd te dragen is. Dit type pet kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Er is ook een geweven fedora pet, maar het kenmerk van dit type pet is dat er een lint in het midden zit zodat deze niet snel doorhangt. Een pet kopen zoals de fedora wordt vaak gedaan omdat deze flexibel en zeer comfortabel om te dragen is.