Energie zakelijk vergelijken

Als ondernemer gebruik je doorgaans meer energie dan een particulier huishouden. De kosten die je maandelijks uitgeeft aan energie maken een belangrijk deel uit van de vaste lasten. Energiekosten is echter wel een post waar je redelijk eenvoudig op kunt besparen. Energie zakelijk vergelijken stelt je in staat om energie voor scherpe tarieven in te kopen.

 

Bespaar op de energiekostenlogo

Je hebt als ondernemer meer aan je hoofd dan energie zakelijk vergelijken. Ondernemen en je bedrijf in de juiste richting sturen zijn zaken waar je dagelijks mee bezig bent. Energie is iets wat vanzelfsprekend is, maar waar je niet teveel voor wilt betalen. Gazprom Energy is een zakelijke energieleverancier die zich richt op zowel kleine als grote ondernemingen. Competitieve tarieven in combinatie met een persoonlijke dienstverlening en op maat afgestemde energiecontracten zorgen voor scherpe prijzen.

Kiezen voor een prettige samenwerking

Wil je weten wat Gazprom Energy voor jouw onderneming kan betekenen op het gebied van betaalbare energie? Vraag dan een offerte aan. Een zakelijk adviseur brengt je bedrijf in beeld en kijkt samen met je naar de energiebehoefte die binnen de onderneming aanwezig is. Hoeveel aansluitingen heb je nodig als je meerdere filialen en/of vestigingen hebt en hoe groot moet de aansluiting zijn. Aan de hand van deze gegevens ontvang je een passend prijsvoorstel dat volledig op de wensen en behoeften van je onderneming is samengesteld. Je betaalt op deze manier nooit teveel. Je altijd en overal toegang tot je gegevens. Energie afnemen van een relatief kleine energieleverancier is voor zakelijke klanten vaak interessant. Door de lage overheadkosten die deze leveranciers hebben, zal je zien dat ook de tarieven die in rekening worden gebracht lager zijn dan die van de grote energiereuzen. Het gaat erom dat je zeker bent van een continue energievoorziening waarbij je op eenvoudige manier kunt communiceren met het energiebedrijf als dat nodig zou zijn.