Vraag advies aan Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners

Van plan om een eigen bedrijf te starten, vraag hulp aan Claassen, Moolenbeek & Partners. Dit advieskantoor is van vele markten thuis en hebben zo al meerdere bedrijven geholpen. Niet alleen geholpen met het opstarten van een nieuwe zaak, maar ook geholpen met een overname, of een doorstart.

Al jaren heb ik een eigen bedrijf en dat is steeds goed gegaan. Helaas de laatste periode heb ik veel tegenslagen gehad en daarom stond ik op de rand van een faillissement aan te vragen. Erg jammer, want hierdoor zal mijn lang gekoesterde droom uiteen vallen.

Enorm geholpen door Claassen, Moolenbeek & Partners

Nadat ik in de gaten kreeg dat ik meer aan het uitgeven was, dan er binnen kwam heb ik aan de bel getrokken. Eigenlijk al veel te laat, maar ik hoopte dat het advieskantoor mij hiermee alsnog kon helpen. Inderdaad hebben zij mij enorm geholpen. Echter moesten er wel veel dingen drastisch gaan veranderen en daarmee moest ik instemmen. Deed ik dat niet, dan kon ik het faillissement aanvragen.

Inmiddels ben ik een jaar verder en is mijn bedrijf gered van de afgrond. Door de goede adviezen en hulp die ik van dit adviesbureau heb mogen ontvangen, loopt mijn bedrijf weer als een trein. Iedereen die een eigen bedrijf heeft en momenteel in moeilijk vaarwater verkeerd, kan ik dit bureau aanraden. Begin met een goed gesprek en zie wat zij voor jou kunnen betekenen.