Opleiding management assistent een veel gewilde keuze

De opleiding management assistent kun je bij Fabius Opleidingen volgens een individueel traject volgen Maar deze wordt ook binnen een locatie op Incompany basis gegeven. Met de opleiding management assistent kun je een zeer afwisselende baan vinden. Je wordt zo’n beetje de tweede hand van jouw leidinggevende. Alle agendapunten en regelzaken organiseer jij en neem jij de baas uit handen. Je doet alle klussen waarbij jij belangrijke en faciliterende rol hebt. Zonder jouw assistent zou een werkdag geheel in de soep lopen.

Het individuele traject

Ga je starten bij Fabius Opleidingen en kies je voor het individuele traject? Ga dan op zoek naar één van de vijftig locaties bij jou in de buurt. Aan het einde van deze cursus beschik je over maar liefst twee diploma’s. Het traject zal namelijk starten met het onderdeel administratief medewerker. Hier komt de basis aan bod, die je nodig zult hebben voor het vervolg. De opleiding management assistent zal de laatste vier maanden beslaan. Beide delen zullen worden afgesloten met drie examens.

Incompany scheelt geld

De keuze voor Incompany vindt veel vaker plaats. Ook bij Fabius Opleidingen is deze mogelijkheid beschikbaar. De opleiding zal op elke gewenste locatie kunnen plaatsvinden. Binnen het team zal de stof doorgenomen worden. Dit is prettig, iedereen krijgt namelijk hetzelfde te horen. Het programma kan in overleg worden afgestemd op de werkplek. De wensen van het bedrijf zijn cruciaal voor de inhoud van de cursus. Een groot voordeel van Incompany is het financiële aspect. Meer mensen op één plek zorgen voor minder kosten.