Tweedaagse heftruck opleiding met succes behaald!

heftruck opleiding

Heftruck opleidingOnlangs heb ik, op aanraden van een collega, een tweedaagse heftruck opleiding gevolgd bij Osseforth. Bij ons op het werk is het namelijk erg handig als je je weet te redden op de heftruck. Daarnaast behandelt de cursus ook een stukje veiligheid en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Hoe ziet de heftruck opleiding eruit?

Wat ik persoonlijk erg fijn vond aan deze heftruck opleiding, is de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Beide aspecten zijn erg belangrijk om de heftruck op een goede en veilige manier te hanteren. Het theoriegedeelte behandelde bijvoorbeeld de arbeidsomstandigheden en wettelijke eisen, en in het praktijkgedeelte gingen we echt aan de slag met de besturing van de heftruck. Ook werd er aandacht besteed aan het laden en lossen van een BDF Laadbak. Deze opleiding werd gegeven in twee dagdelen. Heb je al flink wat ervaring met de heftruck? Dan kun je bij Osseforth ook kiezen voor een eendaagse cursus. Deze cursus is ook geschikt wanneer je certificaat is verlopen. Je kunt dan je kennis weer opfrissen en een nieuw certificaat behalen.

Heftruck opleidingAltijd een opleiding die bij je past

In logistieke bedrijven komen regelmatig aanrijdingen voor en dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Ik ben blij dat ik nu kan bijdragen aan de veiligheid binnen ons bedrijf.  Daarnaast ben ik nu ook breed inzetbaar op de werkvloer, dus dit is voor mij en mijn baas een pluspunt. Wil jij ook een heftruck opleiding succesvol afronden? Kijk dan eens op de website van Osseforth voor meer informatie en de prijzen. Ik kan deze opleiding van harte aanraden, en dankzij het ruime aanbod is er voor iedereen een passende cursus. Ook is het certificaat dat je ontvangt (wanneer je slaagt) vijf jaar geldig. Daarna kun je er voor kiezen om weer opnieuw een cursus te volgen om continu up to date te blijven.