Kies uw reclamemoment met magneetborden

Een strak bestickerde bedrijfsauto is natuurlijk mooi. Maar soms wilt u met uw bedrijfsauto naar privégelegenheden. Een bestickerde auto is in sommige gevallen niet gepast. Hoe mooi is het als u uw autoreclame eraf kunt halen en er weer op kunt plakken wanneer het u uitkomt? Bosman verzorgt de mooiste magneetborden Magneetborden
voor op uw auto. Ook als coderingen of markeringen voor op stalen stellingen of kasten zijn deze magneetborden Magneetborden
ideaal. Of wat dacht u van het bedrijfsplanbord? Kleinere plaatjes zijn gemakkelijk te verplaatsen zonder sporen achter te laten op de achtergrond. Even geen reclame? Haal de magneetborden er lekker af en plak ze weer op de gewenste plaats, wanneer het u uitkomt! 

Kies uw maat magneetbord

De standaard magneetbordenMagneetborden of -platen van Bosman hebben een afmeting van 60 bij 40 centimeter. Bij Bosman is het mogelijk om hiervan af te wijken. U kunt magneetplaten namelijk ook in twee rolhoogtes, namelijk 61 cm en 100 cm. Op die manier kunt u nog meer uitingen kwijt. De letters, logo’s en kleuren blijven trouwens altijd mooi en strak, ze vervagen niet. Hoe vaak u ze ook verplaatst van de stelling naar de auto. Reclame of markering waar u jaren mee door kunt dus. Kunt u zich nog niet zo goed een voorstelling maken van de magneetborden van Bosman? Kom dan zeker even een kijkje nemen in de showroom in Rotterdam! Hier zijn de professionals dagelijks bezig om de mooiste magneetborden Magneetborden te maken. Interessant om te zien, maar ook het eindresultaat dat ze voor verschillende bedrijven maakten kunt u hier bewonderen. Bekijk gerust of magneetborden een optie is voor uw onderneming.

Een magneetbord van Bosman

Wanneer u een magneetbord van Bosman bestelt, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Al jaren levert Bosman namelijk borden door heel Nederland én België. Toch is de service altijd persoonlijk en zorgt Bosman voor maatwerk. Wat uw bestelling ook is. Bosman hanteert snelle levertijden en goede prijzen. Bent u benieuwd? Komt dan vooral voorbeelden van magneetborden bekijken in de showroom in Rotterdam. Hier kunt u zelf de kwaliteit van de magneetborden van Bosman ervaren.