Tip: vind de ideale relatiegeschenken voor alle gelegenheden

maxilia-logoVlak voor het begin van dit jaar schreef ik al over het bedrijf Maxilia en nu, een maand later, kan ik het weer niet laten en wijd ik enkele woorden aan de relatiegeschenken van hun hand. Destijds kwam ik in aanraking met de bedrijfskleding die dit bedrijf voor je kan maken, geheel uitgevoerd naar gepersonaliseerd ontwerp. De kwaliteit maar ook de prijs is uitstekend en het bevalt erg goed dat je alle vrijheid geniet het helemaal naar eigen wens vorm te geven. Dat principe beviel mij bijzonder goed en ik heb er binnen mijn bedrijf voor gepleit ook voor enkele relatiegeschenken van Maxilia te gaan.

Relatiegeschenken tegen bodemprijzen

67Nu is het allereerst handig te weten dat Maxilia een zeer groot bedrijf is, dat meerdere dochterbedrijven onder haar hoede heeft. Zo zijn er allemaal verschillende takken die gelijksoortige voorwerpen uitgeven. Enkele voorbeelden zijn Max Bidons, Max Aanstekers en Max Pennen. Dit soort categorieën komt in een enorme veelheid – zo heb je alleen al vijftig van dit soort onderverdelingen maar ook heb je binnen deze losse categorieën weer een enorme keuze in opties. Zo zijn er tientallen soorten aanstekers, om maar een voorbeeld te noemen (maar in feite kun je dus álles laten bedrukken bij Max). Binnen al die soorten kun je óók nog eens uit de kleuren kiezen. Je kunt een aansteker dus helemaal vormgeven naar eigen wens want je logo komt er ook nog eens op te staan. Dit is natuurlijk het soort keuzes dat een ondernemer echt wil.

68Het zijn ideale relatiegeschenken om gemakkelijk weg te geven tijdens promotionele activiteiten. Voordeel is namelijk dat potentiële klanten de artikelen altijd wel in gebruik nemen en ze dus telkens geconfronteerd worden met je naam. Het is dit soort indirecte reclame dat altijd goed werkt bij mensen, ze raken gehecht aan je logo en aan je naam en het vertrouwen dat ze er inmiddels mee hebben. Bovendien is het ideaal dit soort producten weg te geven want ze kosten slechts enkele centen. Maxilia levert namelijk echte kwaliteit tegen bodemprijzen!