Op zoek naar glazenwassers in Nijmegen?

Glasbewasing

Ben je op zoek naar glazenwassers in Nijmegen? Dan staan de glazenwassers van Dubru voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je ramen goed schoongemaakt worden. Daarnaast reinigen ze ook het kozijnwerk en de vensterbanken, verwijderen ze spinrag en maken ze de deuren vrij van zand.

Glazenwassers in Nijmegen

Waarom kiezen voor onze glazenwassers in Nijmegen?

Onze glazenwassers in Nijmegen zijn gediplomeerd en gaan effici├źnt en effectief te werk. Als je kiest voor een regelmatige glasbewassing dan kun je het bezoek van de schilder voor een lange tijd uitstellen. Viezigheid op je ramen en kozijnen kan leiden tot het afbladderen van de verf of zelfs tot houtrot. Om deze reden is het schoonhouden van de ramen zeer belangrijk. Het is een aanrader om je ramen een keer in de zes weken grondig schoon te laten maken.

Durbu

Hoe worden de ramen schoongemaakt?

Wij maken gebruik van osmosewater en telescoopstokken. Het osmosewater bevat geen zouten en mineralen. Hierdoor droogt een raam schoon, streeploos en vlekvrij op. Bovendien wordt het water verwarmd. Dit betekent dat poep van insecten of vogels veel gemakkelijker van de ramen verdwijnt. Het resultaat? Prachtige transparante ramen!

Gebeurt de glasbewassing op een veilige wijze?

Bij Dubru vinden wij kwaliteit zeer belangrijk. Bovendien staat veiligheid voorop. Sinds 2017 zijn wij dan ook in het bezit van een SIEV-certificaat. Dit keurmerk geeft aan dat ons schoonmaakbedrijf staat voor klantgerichtheid, prijsbewustheid en de juiste arbeidsomstandigheden. Onze glazenwassers werken dus altijd op een veilige manier.

Gediplomeerde glazenwassers

Wij werken met gediplomeerde glazenwassers. Zij hebben een gedegen mbo-opleiding gevolgd. Hierbij hebben ze geleerd om alle basis schoonmaakwerkzaamheden voor te bereiden en uit voeren volgens de gestelde richtlijnen. Verder weten ze alles over Arbo en veiligheid. Naast glasbewassing voeren wij ook gevelreiniging uit. Wij maken de gevel van je kantoor of woning grondig schoon, zodat deze weer een frisse uitstraling heeft.