Windschermen laten maken kan bij dit bedrijf

windschermen

Voor op het terras van mijn eetcafé had ik nieuwe windschermen nodig. Dat komt omdat er afgelopen maand een flinke storm is geweest. Mijn huidige schermen zijn allemaal om gewaaid en daarom helemaal kapot. Daar was ik natuurlijk helemaal niet blij mee toen ik dat zag. Aangezien het hebben van schermen rondom het terras echt belangrijk is, ging ik direct opzoek naar nieuwe. Op het internet heb ik lang rond gezocht naar een bedrijf die mooie schermen aanbiedt. Uiteindelijk kwam ik bij het bedrijf Xterior terecht. Zij bieden standaard producten aan, maar kunnen ook producten op maat laten maken. Dat laatste interesseerde mij wel, dus ik besloot contact met hen op te nemen.

Terras

Keuze uit veel verschillende soorten windschermen

Ik had het bedrijf gemaild met vragen over de windschermen die zij aanboden en het zelf laten ontwerpen van iets. Al snel kreeg ik een uitgebreide reactie terug van het bedrijf. Als jij zelf een scherm wil laten ontwerpen kun jij echt alles helemaal zelf bepalen. Zo kun jij de kleur, de maat en de vorm kiezen. Na wat heen en weer gemaild te hebben, had het bedrijf een eerste ontwerp naar mij door gestuurd. Die zag er echt heel erg goed uit. Na een paar kleine aanpassingen, was alles helemaal naar wensen en konden de schermen gemaakt worden.

Terras

Wat een service

Toen de windschermen klaar waren, kon ik niet wachten totdat ik ze kon zien. Het bedrijf heeft een eigen montageteam wat zij langs stuurde om alles netjes te installeren. Jij kon echt zien dat zij dat vaker hadden gedaan, want zij gingen heel snel te werk. Voor dat ik er erg in had, stond alles al op zijn plek. Het eindresultaat zag er prachtig uit. Uiteindelijk een geluk bij een ongeluk dat de vorige kapot waren gegaan, want nu ziet mijn terras er vele male mooier uit.