Stickers laten drukken: zo werkt het

stickers laten drukken

Wil je stickers gebruiken ter promotie, voor versiering op een feest of om iets in huis op te knappen? Stickers laten drukken is niet moeilijk om te laten doen maar je moet wel weten wat er allemaal bij komt kijken. Wil jij ook stickers laten drukken? Denk dan vooraf goed na over deze drie aspecten.

Wat is je budget?

Niet onbelangrijk: wat kun je eraan uitgeven? Het is heel jammer als je een prachtig duur ontwerp maakt en er vervolgens achter komt dat je dit helemaal niet kunt betalen. Bepaal dus vooraf wat je kan of wil uitgeven en houd je hier ook aan om achteraf teleurstelling te voorkomen.

stickers laten drukken

Het materiaal van de sticker

Geloof het of niet maar er zijn letterlijk tientallen soorten stickers om uit te kiezen als het gaat om het materiaal. Sommige stickers zijn bijvoorbeeld doorzichtig. Dit is heel handig als je de sticker op een raam wil plakken maar ondertussen nog naar buiten wil kunnen kijken. Daarnaast is het belangrijk dat je een materiaal kiest dat goed blijft plakken op de plek waar jij de sticker blijft plaatsen. Het zou ontzettend jammer zijn als je bijvoorbeeld een sticker voor buiten koopt maar deze blijkt niet waterproof te zijn. Dan laat de sticker misschien wel los of hij gaat flink vervagen door de weersomstandigheden. Dat wil je niet.

De afmetingen

Daarnaast is het natuurlijk ook goed om na te denken over de afmetingen. Hoe groot mag de sticker zijn en past je ontwerp daar eigenlijk wel goed op? Het is altijd goed om daar even over na te denken.