Blindklinkmoeren

Vroeger werd er gebruikgemaakt van bout-moerconstructies of laswerk. Tegenwoordig worden voor dezelfde klussen vaak blindklinkmoeren ingezet. Ze zorgen voor een goede bevestiging op dunne platen. Ze worden in verschillende gebieden gebruikt. Hierbij kun je denken aan de meubelindustrie of scharnieren, maar ook carrosseriebouw en ramen en kozijnen. Blindklinkmoeren worden dus breed toegepast en zijn een vervanging voor waar vroeger met bouten en moeren of laswerk werd gewerkt. Blindklinkmoeren zijn ook wel bekend als klinknagelmoeren. Dit zijn dus dezelfde materialen.

Filters in de webshop

Je kunt blindklinkmoeren bestellen via Bevestigingsexpert. Ze verkopen alleen hoge kwaliteit ijzerwaren en andere bevestigingsmaterialen. Je kunt gemakkelijk filteren op wat jij precies nodig hebt. Bijvoorbeeld de lengte of de diameter. Voor de diameter zijn er opties van 3 tot en met 16 millimeter. Voor de lengte zijn er meer varianten blindklinkmoeren: van 9 tot en met 55 millimeter. Het materiaal is RVS, staal of aluminium. Ook voor het klembereik zijn veel opties: vanaf 0,4 millimeter tot en met maximaal 38 millimeter. Qua koppen zijn er drie opties: de cilinderkop, verzonken kop of klein verzonken kop.

Als je niet weet wat je nodig hebt

Je kunt op de website ook gebruikmaken van de keuzehulp als je niet precies weet welke blindklinkmoeren je nodig hebt. Dit geldt ook voor als je juist andere bevestigingsmaterialen nodig hebt. Bevestigingsexpert heeft talloze ijzerwaren, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor andere materialen om dingen te bevestigen, zoals lijm. Je vindt het allemaal op de website van Bevestigingsexpert.