Surfen met NordVPN

nordvpn

Wist jij dat NordVPN een van de veilige VPN verbinding is die ooit is gemaakt? Hiermee kan jij eenvoudig en snel surfen op het internet en niet worden “herkend”. Wanneer je namelijk zonder een veilige verbinding op het internet zoekt, dan blijft jouw browsergegevens achter. Hiermee kan een ieder zien waar jij naar hebt gezocht. Met een veilige verbinding hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Jouw gegevens worden niet zichtbaar en hierdoor kan jij veilig blijven surfen.

NordVPN

Veilig een gesprek volgen

Het belangrijkste van VPN is dat je op een veilige manier jouw gesprekken kan volgen. Niet alleen via de mail, maar ook een chat bijvoorbeeld zal veilig worden gevolgd.

Op stap met NordVPN

Ga jij bijvoorbeeld met een goede vriend naar Amsterdam toe om daar een borrel te nemen en wil je in de trein nog even snel de mail checken? Kijk dan uit met het gebruik van de WIFI bij de NS. Niet vanwege het internet natuurlijk, maar wel dat het een open WIFI is. Wordt veel gebruikt door iedereen en met een open verbinding zijn jouw gegevens ook gewoon zichtbaar!

Zo raad ik je aan om eens op de website van VPN expert te kijken. Hier heb je de keuze om de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Al ben ik zelf zeer te spreken over NordVPN. Dit omdat zij erg goed weten hoe dat je veilig moet kunnen surfen.