Broodnodige ontspanning dankzij de Cijfer Company

dcc

 

Als horeca-ondernemer werk ik tot in de late uurtjes. Mijn dag begint al vroeg met een gang naar de groothandel. Daarna bereiden we de gerechten, zien we toe op het interieur van het restaurant en maken we alles klaar voor onze gasten.
In de spaarzame uren dat ik thuis ben, maak ik bewust tijd vrij voor rust. De verleiding is groot om ook dan met de zaak bezig te zijn. Mijn oplossing? Ik heb een betrouwbaar administratiekantoor in Tilburg gevonden. De Cijfer Company verzorgt mijn boekhouding en salarisadministratie.

Een betrouwbaar adres

Ik ben van mening dat een boekhouder een belangrijke vertrouwensfunctie vervult. Daarom ga ik niet zomaar met iedereen in zee. Wil ik iemand mijn financiële administratie toevertrouwen, dan moet ik hem of haar eest kennen. Daarom ben ik bij mijn beslissing niet over een nacht ijs gegaan. Ik ging eerst bij drie afzonderlijke administratiekantoren op gesprek. De Cijfer Company wekte vrijwel meteen mijn vertrouwen. Hun aanpak gaat verder dan lage tarieven en een snelle service alleen. Ze hebben een gedegen kennis van zaken en nemen echt de tijd voor hun cliënten. En niet onbelangrijk: ze zijn gespecialiseerd in het meedenken met ondernemers. Daardoor weet je zeker dat je belastingaangifte niet alleen correct wordt uitgevoerd, maar dat er ook op wordt toegezien dat je niet teveel betaalt.
Dit administratiekantoor staat altijd aan mijn zijde. Onze samenwerking is al jaren een goede zaak. Ik kan dit adres dan ook van harte aanbevelen!

DCC-564x350

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie