Duurzaam linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding is een methode die wordt inzet om hogere posities te bemachtigen op belangrijke zoekwoorden in zoekmachines zoals Google te verkrijgen. Met deze hogere posities krijg je meer bezoekers naar je website. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid, interesse in wie je bent en wat je doet en uiteindelijk zelfs tot meer verkopen.

Met linkbuilding zorgen we voor een betere autoriteit van jouw website. Wil je linkbuilding uitbesteden? Je hebt dan waarschijnlijk hulp nodig bij het schrijven of plaatsen van teksten. Hier kan Ecoteers je bij helpen.

Wat we gaan doen bij linkbuilding? Eerst doen we een klein onderzoek om te zien of er uberhaupt al aan linkbuilding wordt gedaan en zo ja, waar het verkeer vandaan komt. Vervolgens wordt er een plan gemaakt rondom linkbuilding.

Hoe een plan eruitziet voor linkbuidling? We kijken met elkaar welke pagina’s er meer aandacht kan gebruiken. Dit kan door bijvoorbeeld partners te mailen voor gratis links. Weet je niet hoe dit gaat? Wij helpen je graag op weg. Daarnaast maken we ook een plan voor linkbuilding teksten. Deze linkbuilding teksten kunnen wij voor jou schrijvne en plaatsen.

Benieuwd naar de resultaten van je linkbuilding activiteiten? Wij geven je maandelijks een update van alle links die we geplaatst hebben in de linkbuilding teksten. Maak je bij je linkbuilding plan gebruik van gastblogs? Dan is het mogelijk ook dit verkeer te analyseren en te volgen wat er gebeurt op je website.

Met duurzaamheid bedoelen we niet alleen een steentje bijdragen door middel van het plaatsen van bomen. Wij willen ook graag duurzame samenwerkingen aangaan? Wil je je linkbuilding uitbesteden? Dan gaan we voor een samenwerking voor een langere periode!

 

Wil je meer weten over linkbuilding, het maken van een linkbuilding plan of linkbuilding teksten? Je kan voor al je vragen over linkbuilding terecht bij Ecoteers. Ons linkbuilding team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.