Een mooie luxueuze kantoorinrichting

Logo-Shiraz

Zoekt u een mooie en luxueuze kantoorinrichting? Dan bent u bij shiraz aan het juiste adres. Shiraz heeft veel ervaring in het inrichten van kantoren. Alle artikelen die ze hebben zijn van hoge kwaliteit en zit vol met nieuwe technologie├źn en materialen. U kunt losse artikelen halen in de showroom en op de website, maar ook kunt u uw kantoor volledig laten designen door de mensen van Shiraz. In de showroom kunt u gemakkelijk alle artikelen testen. Op de website kunt u voorgaande projecten bekijken voor inspiratie. Hun winkel is gevestigd in het centrum van Dordrecht. Dus bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichten. Dan bent u bij Shiraz aan het juiste adres.

kantoormeubilair

Zeer tevreden met hoe mijn kantoor heeft uitgepakt

Ik heb een tijdje geleden mijn hele kantoor aangepakt. Al het meubilair wat we hadden was oud en versleten. Het was dus dringend tijd voor vernieuwing. We gingen zoeken naar goed en goedkoop kantoormeubilair. We kwamen toen Shiraz tegen en ik heb voor ze gekozen, omdat ze mijn hele kantoor opnieuw gedesigned hebben. Ik heb een aantal aanpassingen doorgegeven en ik heb nu een schitterend kantoor. Ik heb altijd weer zin om mijn kantoor in te stappen en aan het werk te gaan. 

Meer weten over de diensten en mogelijkheden bij Shiraz

U kunt alle informatie vinden op de website van Shiraz. Ook kunt u telefonisch met al uw vragen terecht bij een van de medewerkers. Het beste kunt u langsgaan in de showroom in het centrum van Dordrecht.