Led boarding voor reclame

led boarding sporthal

Led boarding is de ideale manier om al je sponsors goed in beeld te brengen. Door middel van  led boarding is het niet alleen makkelijk om meerdere sponsors tijdens een wedstrijd te tonen maar ze vallen ook nog eens een stuk meer op. Daarnaast is het mogelijk om mooie grafische beelden te gebruiken en bewegende beelden. Zo kan er bijvoorbeeld een video worden getoond van een nieuw product. Dit trekt zeker meer de aandacht dan alleen maar de naam van een bedrijf en eventueel in een paar woorden beschreven wat het bedrijf doet.

Waar zie je deze led boarding zoal?

De meest bekende toepassing is natuurlijk langs het voetbalveld. Maar ook bij andere sporten en in sporthallen, zwembaden en atletiekbanen worden deze led boarding gebruikt.

 led boarding voetbalveld
 led boarding sporthal

Je ziet dat er tegenwoordig ook steeds vaker voor een combinatie wordt gekozen. Zo kan men de led boarding ook gebruiken als scorebord. Dit bord kan dan in de rust weer gebruikt worden als reclame led scherm.

Als je het heel avanceert wilt maken dan kan je niet alleen kiezen voor een led boarding maar ook nog 2 of 4 grote led schermen erbij. Deze kunnen dan bijvoorbeeld weer gebruikt worden voor beelden van de wedstrijd of herhalingen. Bij voetbalwedstrijden zie je dit vaak. Dan worden de live beelden ook vertoond om bijvoorbeeld overtredingen te laten zien.

Een goed leverancier van dit soort schermen is Leddisplayexpert BV.