Zelf je planning maken

workforce-management

Als jij werkende bent weet je hoe het er aan toe gaat met roosters maken. Je krijgt elke maand een rooster of misschien wel elke week. Maar wist je ook dat er tegenwoordig ook mogelijkheden zijn voor zelfroosteren? Hierbij maak je het grootste deel van de planning zelf waardoor je meer flexibiliteit en vrijheid krijgt vanuit je werkgever. Het zorgt ervoor dat jij je taken zo kan indelen dat je weet wanneer je er productief aan kan werken en wanneer juist niet. Ook kom je zo nog minder voor vervelende verrassingen te staan zoals nu misschien gebeurd elke keer als je rooster binnenkomt.

Een bedrijf voor jou

Altijd zijn mensen op zoek naar werk dat bij ze past. Maar wat als je het werk bij jou laat passen. Het is niet altijd zo dat de huidige manier van werken de enige is. Soms vind je een baan op zich wel fantastisch maar past de werkstructuur gewoon niet bij je. Dan is zelf een rooster maken dus misschien wel een ideale uitkomst voor jou en het bedrijf waar je werkt. Via een Software systeem dat Symagic aanbiedt kan dit dus ook. En er zitten meer voordelen aan. Zo kun je altijd en overal de roosters inzien die je nodig hebt.

Een leven vol structuur

Niet alleen op je werk is het fijn om een gezonde regelmaat te vinden. Zo werken mensen ook het beste als er een goede structuur en balans is. Deze ontstaat natuurlijk niet vanzelf maar kan wel altijd nog gemaakt of verbeterd worden wanneer het niet goed loopt. Soms komt het voor dat je nieuwe dingen gaat doen die je nu ook in je planning moet verwerken. Dat kan lastig zijn maar soms moeten we accepteren dat dingen niet samen gaan en zullen er sommige taken uit onze dagelijkse planning moeten. Als we uiteindelijk een goede balans vinden op werk en in eigen leven komt het goed.