http://www.eurofiles.eu/diensten/archiefbeheer

eurofiles-logo

Op http://www.eurofiles.eu/diensten/archiefbeheer hebben wij veel gelezen over archiefbeheer. Dit was een zeer interessant onderwerp, omdat wij dit zelf ook wilden toepassen. Overigens wilden wij hier ook mondeling meer informatie over krijgen. Ik vroeg mijn baas of ik een belletje kon plegen naar dit bedrijf. Voordat ik dat kon doen, moest ik meerdere websites met elkaar vergelijken, om te kijken of dit wel de website is die als beste ons kan helpen.

Onderzoekeurofiles-foto-beveiliging

Op internet verrichte ik een klein onderzoekje naar een website die ons kon helpen met digitaal archiveren. Er zijn niet veel bedrijven die dit kunnen doen, omdat ze niet aan de voorwaarden voldoen. Het enige bedrijf aan onze voorwaarden kon voldoen, was http://www.eurofiles.eu/diensten/archiefbeheer. Op Eurofiles leveren ze namelijk de hoogste kwaliteit producten en zijn ze ver in de technologie. Ook de prijs- en kwaliteitsverhouding is scherp op elkaar afgestemd. Overigens heb ik van mijn vrienden en familie te horen gekregen dat dit bedrijf het beste is in de branche. Al deze factoren samen maken mij natuurlijk nieuwsgierig, en wil ik het bedrijf bellen om meer informatie op te vragen over de diensten.

Contactdigitaal-archief

De telefoon werd netjes opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Ze wist duidelijk waar ze het over had, en kon me direct helpen met mijn vraag. Super bedrijf! Het voelt vertrouwd om hier de dienst af te nemen, en ik heb het gevoel gekregen dat we wat terug krijgen voor ons geld.