Lokaal gevonden worden in een zoekmachine

regiopromotor

internet2Ik ben al een tijdje bezig met het opzetten van mijn eigen onderneming en ik moest nog alleen de laatste dingen regelen. De website was helemaal af en deze was super mooi gemaakt door een kennis van mij. Hij heeft mij wel het advies gegeven dat ik nog een bedrijf moest vinden die was gespecialiseerd in het lokaal gevonden worden van een website. Ik ga een afhaalrestaurant openen en ik heb ook een aantal bezorgers. Omdat mijn bezorgers natuurlijk niet te ver kunnen gaan met het eten en mensen snel het eten in huis willen hebben is het heel belangrijk dat ik regionaal gevonden wordt.

 

 Een specialist

Omdat het runnen van een onderneming nogal veel tijd eist heb ik ervoor gekozen om het lokaal gevonden worden door een bedrijf te doen. Via via ben ik bij Regiopromotor terecht gekomen en ik heb hier hele goede verhalen over gehoord. Ik heb een kijkje genomen op de website, maar omdat ik nog meer informatie wilde hebben door mijn specifieke eisen heb ik besloten om contact op te nemen.

computerAan de telefoon werd mij als advies meegegeven om op tijde de keuze te maken, omdat het wel eventjes duur voordat ik op de eerste pagina kom te staan. Ik moest rekening houden met de tijd want binnen twee maanden zou ik pas resultaat gaan zien. Dezelfde dag heb ik nog de keuze gemaakt om de diensten van dit bedrijf te gaan gebruiken. De voordelige prijs was voor mij de doorslaggevende factor om voor Regiopromotor te kiezen.

Gelukkig heb ik de keuze op tijd gemaakt. Een paar dagen na de openingen van mijn afhaalrestaurant is mijn website te vinden op de eerste pagina van de zoektermen!