De beste prijzen voor grootverbruik gas

Voor de wet sta je te boek als grootverbruiker van gas als je een aansluiting hebt die groter is dan G25 met doorlaatwaarden van meer dan 40 kubieke meter gas per uur. Zeker als grootverbruiker kan dit gasverbruik een flink gat slaan in je bedrijfsfinanciën. Daar komt nog eens bij dat je als ondernemer vaak afhankelijk bent van de grillen van je gasleverancier. Denk maar eens aan onverwachte prijswijzigingen. Gazprom Energy begrijpt dat dit voor jou als ondernemer enorm frustrerend is en wil jou daarom graag helpen met een beter aanbod voor grootverbruik gas.

 

Een vaste lage prijs met Gas Zeker

Gazprom Energy heeft speciaal voor jou als ondernemer een nieuw plan bedacht: Gas Zeker. Met dit product ben je verzekerd van gas tegen een vaste prijs. Hiermee behoren plotselinge prijsschommelingen voorgoed tot het verleden. Dus of de gasprijzen nu stijgen of dalen, jij bent altijd zeker van dezelfde gunstige prijzen.

 

Profiteer van prijsdalingen met Gas Flexibel

Je kunt er ook voor kiezen om juist te profiteren van de wisselende gasprijzen. Dan betaal je minder zodra gasprijs omlaag gaat. Je kunt dan kiezen voor het product Gas Flexibel. En het mooiste is dat als de gasprijs omlaag gaat, je deze ook vast kunt zetten. Zo kun je op de lange termijn flink wat voordeel halen uit de prijsdaling.

 

Vraag een offerte aan voor gas

Ben je als ondernemer een grootverbruiker van gas? Dan is het zeker de moeite waard om samen met Gazprom Energy te kijken of één van de twee gasplannen ook iets voor jouw bedrijf is. Je kunt daarvoor altijd contact opnemen met Gazprom Energy voor een offerte. En wie weet betaal jij binnenkort ook veel minder voor je gasverbruik. En informeer dan ook eens naar het aanbod elektra zakelijk van Gazprom Energy, wellicht is een gecombineerde offerte op maat wel wat voor jou.