magento webwinkel

dozonmagentoEen specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel is Jaagers. Zoals met alles wilt u niets liever dan geen extra werk hebben. Jaagers zal hierin uitkomst bieden. Speciaal aan Magento is dat het van software voorzien is die beschikt over speciale componenten wat erg gebruiksvriendelijk is. Vaak is het zo dat er bij veel software programma’s een aantal gecompliceerde handelingen moeten worden gedaan alvorens er nieuwe producten en informatie op de website geplaatst kan worden.

Als u het maximale uit een webwinkel wilt halen dan doet u er goed aan voor Magento te kiezen. Jaagers is dan ok gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief goede Magento webwinkels. De kracht van Magento is dat er een aantal processen volledig geautomatiseerd kunnen worden. Het gevolg hiervan is dat er minder administratieve handelingen gedaan hoeven te worden. magento-bambooz-ipad2

Met Magento wordt er zich beperkt tot maar een paar eenvoudige handelingen per product wat als gevolg heeft dat er minder werk hoeft te worden verricht voor het beheren van het assortiment. Bij Magento draait om eenvoud maar dit zal niet ten koste gaan van de mogelijkheden die er zijn.

De voordelen van een Magento webwinkel op een rijtje:

  • Open-source wat betekent dat de broncode van Magento voor iedereen beschikbaar is. het is gratis en er zullen veel goede extensies te vinden zijn.
  • De specialisten die met u in gesprek zullen gaan om zo een duidelijk en helder beeld te krijgen van wat de eisen en wensen van u onderneming zijn.
  • dsp-macbook-597x400