Restaurant Loenen

SONY DSCOp zoek naar een leuk restaurantje gelegen in Loenen om te lunchen of dineren? Dan zit u bij Bistro de Bron goed. Het restaurant Loenen is geopend van 11:00 tot 22:00 buiten dinsdag en zondag waar het gesloten zal zijn. Maar daarnaast is het ook mogelijk om een catering door ons te laten verzorgen. Zo is er een speciale afhaalservice waar u belegde broodjes, snacks met friet, plate gerechten, salades en hapjes kunt bestellen. Geeft u bijvoorbeeld een leuk feestje thuis dan kunnen wij voor de catering zorgen. Of misschien hebt u zo genoten bij het eten dat u nog graag eens thuis geniet van het heerlijke eten.

Op de website is te vinden wat er precies kan worden afgehaald bij ons. Het is mogelijk om de bestelling telefonisch door te geven zodat u niet heel lang zal hoeven te wachten op het eten dat nog klaar gemaakt moet worden. Op die manier kan een tijd afgesproken worden hoelaat u het eten wilt afhalen en wij zullen er dan voor zorgen dat omstreeks dat tijdstip het voor u klaar staat. Houdt wel rekening mee op eventuele drukte. download

Het betekent dus niet dat u alleen bij ons terechtkomt voor feestjes e.d. Ook als u gezellig met het gezin thuis wilt genieten van het eten van Bistro de Bron is dit gewoon mogelijk. Voor kinderen is er genoeg keuze tussen o.a. friet met een snack of bijvoorbeeld een broodje hamburger. U hoeft zich dus niet zorgen te maken dat er niets is voor de kinderen want er is ook voor hun genoeg keuze.

download (1)