Tip: https://vrijdagonline.nl/portfolio

website-laten-maken-vrijdagonline

Op https://vrijdagonline.nl/portfolio heb ik meer informatie opgezocht over de website die ons als bedrijf heel goed kan helpen. We zitten namelijk met een probleem. Onze website moet hoog nodig een upgrade krijgen. Overigens moet de website ook vernieuwend zijn en voldoen aan de eisen. Ook vinden we dat we nauw betrokken moeten zijn bij de website, en onze wensen vervuld moeten worden. Dit is voor ons zeer belangrijk, omdat we met de vorige websitebouwer een slechte ervaring hebben. Bij dit bedrijf hebben we het gevoel gekregen dat we hier goed zitten.

Zoektochtvoorbeeld-project

Voor de opdracht zocht ik naar verschillende bedrijven die ons konden helpen met onze website. Er waren veel bedrijven die dezelfde dienst aanboden. Toch kon er maar een als beste ons helpen, en dat is https://vrijdagonline.nl/portfolio. Ze zijn veruit de beste in wat ze doen en weten telkens weer het beste resultaat te leveren. Overigens hebben ze al meer dan achthonderd websites gebouwd, wat het natuurlijk aantrekkelijker maakt om hier de opdracht in te leveren. Ook van onze omgeving hebben we te horen gekregen dat dit een van de betere websites is. Ze hebben ons duidelijk weten te overtuigen, en daarom willen we onze opvoorbeeld-van-een-websitedracht dan ook hier inleveren.

Contact

Ik had besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd netjes opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Voor ik het wist had ik de volgende week al een afspraak staan om de plannen te bespreken. Super bedrijf!