Mokken bedrukken bij Maxmokken.nl

image

De mogelijkheden bij mokken bedrukken bij Maxmokken.nl
Als je op een creatieve en subtiele manier reclame wil maken voor jouw bedrijf, kun je kiezen voor de mogelijkheid om mokken te laten bedrukken bij Maxmokken.nl. Mokken zijn namelijk niet alleen praktisch, maar vormen ook een creatieve en subtiele manier om jouw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij de (potentiƫle) klant. Meer over de mogelijkheden bij mokken bedrukken bij Maxmokken.nl, lees je in dit artikel.

45429_281410x 310491x

Diverse soorten, maten en materialen
Ten eerste heb je bij het mokken bedrukken de keuze uit een groot aanbod van diverse mokken. Zo kun je kiezen uit diverse soorten, maten en materialen, maar kun je ook kiezen uit diverse kleuren. Kies voor een cappuccino kopje als je vaak cappuccino drinkt, of een RVS mok als je vaak onderweg bent. En omdat je zelfs mokken kunt bestellen met een schoteltje of lepeltje, kan iedereen slagen bij Maxmokken.nl, een vorm van relatiegeschenk.

Diverse opdrukken

Daarnaast kun je niet alleen kiezen uit diverse mokken, maar kun je deze mokken ook op diverse manieren laten bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om jouw bedrijfslogo op een mok te laten zetten, maar heb je ook de mogelijkheid om jouw mok full colour te laten bedrukken met een foto. Je hebt dus niet alleen de mogelijkheid om jouw logo op een mok te zetten, maar je kunt zelfs een volledige foto op een mok laten zetten om jouw bedrijf echt op de kaart te zetten en een goede indruk achter te laten.