Onze zoektocht naar een nieuwe zitmaaier accu Barneveld

914_BDS 55921_SM95406Een zitmaaier is ontzettend handig, weet je dat? Wij hebben een groot weiland als onze tuin, dus om dat met de hand te maaien is bijna niet mogelijk, tenzij je erg jong bent en bijna niets anders te doen hebt. Het is dan ook niet voor niets dat we niet al te lang geleden ervoor gekozen hebben om een nieuwe zitmaaier te kopen. Wel hadden we al sneller dan verwacht een nieuwe zitmaaier accu Barneveld nodig.
Natuurlijk heeft ook een zitmaaier een accu nodig, net zoals een auto een accu nodig heeft. We hebben de zitmaaier echter niet vaak gebruikt, omdat het weer nog te slecht was om iets buiten te doen. Bovendien ga je met vorst sowieso niet het gras maaien. Maar dat is weer een topic voor later. Omdat de maaier echter lang in de garage stond, denk ik dat hierdoor de accu leeg was op in ieder geval kapot was gegaan. Kortom, hij deed het niet meer. Tijd voor een nieuwe accu dus.

Waar koop je een zitmaaier accu Barneveld?

Omdat we zelf in Barneveld wonen is het een logische conclusie om hier ook een winkel te zoeken die accu’s verkoopt. In het telefoonboek konden we echter niets vinden, dus schakelden we de laptop in om hier online hopelijk wel iets te kunnen vinden. Zodoende kwamen we terecht op accu-expert.nl. De website zag er erg betrouwbaar uit, dus hebben we ze gelijk opgebeld om te vragen of ze ons zouden kunnen helpen. We zijn dan ook dezelfde dag nog langs geweest. De medewerkers leken goed op de hoogte te zijn van alles en hebben ons dan ook alle nodige informatie gegeven. Iedereen die dus op zoek is naar een zitmaaier accu in Barneveld of omgeving, kan ik deze zaak zeker aanraden!

912_COMP 5