SMS versturen zonder afzender?

Anoniem sms

Soms ontkom je er niet aan om een SMS te moeten versturen zonder afzender, helaas is dit niet mogelijk vanaf je eigen telefoon. Anoniem SMS naar iemand sturen kan eenvoudig via internet, niemand zal te weten komen wie deze SMS heeft verstuurd. Voor een klein bedrag kun je als ondernemer of particulier een bericht verzenden naar een mobiele telefoon, ook wanneer je in het buitenland bent kun je simpelweg een SMS anoniem versturen. Zonder het gebruik van een mobiele telefoon, per internet verstuur je een berichtje zonder dat iemand weet dat jij deze hebt verstuurd.

Waarom een sms sturen

Er zijn natuurlijk verschillende redenen te bedenken waarom je een anoniem SMS kunt versturen, wil je een grap uithalen met iemand of iemand gewoon een keer verrassen zonder bekend te maken dat jij dit hebt geregeld? Maar ook wanneer je een eigen bedrijf hebt kun je voldoende redenen hebben om iemand een bericht te sturen, het doen van marketing via SMS is een voordelige en veelgebruikte manier om niet direct je gegevens bloot te geven. Voordeel hiervan is wel, dat iedereen weet waar de reclame overgaat. Je voorkomt hiermee ook dat je overspoeld wordt met reacties. 

Ook bij een defecte telefoon een sms versturen

Het gebeurd iedereen wel eens, je telefoon is kapot en je kunt geen kant meer op. Appen is niet meer mogelijk, contact zoeken met je vrienden kun je wel op je buik schrijven. Maar gelukkig kun je via internet wel een anoniem sms versturen, hierdoor kun je toch je vrienden op de hoogte houden van eventuele plannen. Je hoeft niet bang te zijn dat je vrienden niet meer kunt bereiken, verstuurd daarom thuis vanaf de computer eenvoudig een SMS. Of dit nu naar een vriend is, of naar een heleboel telefoonnummers. Snel en voordelig bereik je iedereen die je wilt bereiken.