Mereveld Utrecht als alternatief voor vergaderen in Utrecht

Utrecht ligt in het centrum van het land en is goed bereikbaar, maar vergaderen in Utrecht is niet eenvoudig. Er zijn voldoende vergaderlocaties te vinden, maar midden in de stad is het lastig om een parkeerplek te vinden. Ook is de sfeer rondom die locaties niet altijd even inspirerend. Mereveld Utrecht ligt niet midden in het centrum, maar is een goed alternatief voor vergaderen in Utrecht. Mereveld ligt aan de rand van de stad, is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Door de groene omgeving waarin deze vergaderlocatie ligt raak je meteen ontspannen. Dat wordt versterkt door de sfeervolle inrichting van de zes vergaderzalen.

Ontspannen vergaderen in Utrecht

Door de drukte van de stad te ontvluchten en bij Mereveld Utrecht te zitten is vergaderen in Utrecht ineens minder stressvol. Lange bijeenkomsten lijken bij Mereveld zelfs sneller te verlopen. Dat komt doordat je tussendoor even een eindje door de groene omgeving kunt wandelen en daarna weer fris verder kunt met je vergadering. Een andere mogelijkheid is dat je op een van de terrassen gaat zitten voor een drankje en een hapje. Die worden bereid in de professionele keuken van Mereveld. Je kunt als onderbreking van het vergaderen in Utrecht ook kiezen voor een luxe lucht of aan het eind van de dag een heerlijk diner.

Duurzame bedrijfsvoering

Door vergaderen in Utrecht te doen bij Mereveld doe je iets goeds voor het milieu. Want Mereveld is onderscheiden met de Green Key Gold. Dat is de hoogste certificering voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Het houdt in dat Mereveld er alles aan doet om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Ook is er nauwelijks restafval. Dat komt doordat al het afval wordt hergebruikt. Met vergaderen bij Mereveld draag je dus bij aan een beter milieu.