Feestelijk tintje aan kerstpakketten meegeven? Ga voor drankpakketten!

Drankpakket

In Nederland zijn kerstpakketten al sinds vele jaren bijzonder populair. Naar schatting is deze traditie ongeveer tweehonderd jaar geleden ingezet. Heden ten dage heeft dit fenomeen nog steeds hetzelfde hoofddoel als toen: het laten blijken door een leidinggevende dat de getoonde inzet en de geleverde prestaties van de werknemers in het afgelopen jaar op prijs gesteld worden. De inhoud van het kerstpakket is de laatste decennia wel flink veranderd, of althans, het aantal mogelijkheden dat je daartoe hebt. Er zijn tegenwoordig zelfs pakketten te vinden die in bijna niets meer doen denken aan de traditionele exemplaren. Drankpakketten vormen daarvan een treffend voorbeeld. Deze drankpakketten zijn ook weer onder te verdelen in subsoorten. Bierpakketten zijn daarvan vermoedelijk het meest in trek.

Drankpakket

Welke soorten bierpakketten zijn er zoal?

Wereldwijd bestaan er vele duizenden soorten bieren. Dat in een kerstpakket geen relatief eenvoudige pilssoorten te vinden zijn, dat staat echter buiten kijf. De volgende soorten bierpakketten zouden het als kerstpakket voor je personeel, maar misschien ook voor andere zakenrelaties, goed doen:

• Pakketten met frisse en dus makkelijk toegankelijke speciaalbieren.

• Een pakket met speciale bieren van één bepaald binnen- of buitenlands kwaliteitsmerk, bijvoorbeeld Hertog-Jan, Swinckels, Leffe of Piraat.

• Pakketten met diverse biersoorten uit één Nederlandse stad.

• Bierpakketten met louter speciale, zware bieren uit hét bierland bij uitstek: België.

• Uitgebreidere bierpakketten, in die zin dat je in zo’n pakket ook bijvoorbeeld bijpassende glazen en hapjes aantreft.