De reden dat je een persoonlijk alarm wilt

Er zijn een hoop mensen in nederland die een huisbezoek moeten doen om wat voor reden dan ook. Veel van deze mensen moeten dit zelfstandig doen. Dit geeft over het algemeen een gevoel van kwetsbaarheid aangezien je er alleen voor staat als een situatie uit de hand loopt. Met een alarmknop bij agressie heb je dit gevoel minder aangezien je weet dat er hulp komt als een situatie uit de hand loopt. Steeds meer mensen hebben belang bij een persoonlijk alarm. Vandaar dat we hieronder de voordelen hebben beschreven.

Ze weten precies waar je bent


Met een persoonlijk alarm sta je er dus niet alleen voor. Dat geeft vrijwel iedereen een veilig gevoel. Mocht een situatie uit de hand lopen kan er simpelweg op een knop gedrukt worden. Na het drukken op de knop luistert een centralist mee met het gesprek zodat ze goed in kunnen schatten wat voor hulp ter plaatse moet komen. In geval van nood kan de politie ingeschakeld worden. Door het GPS systeem weten de hulptroepen precies waar ze moeten zijn. Dit voorkomt dat hulp vrijwel altijd op tijd ter plaatse is.

100% betrouwbaar

De systemen van Secure2Go zijn 100% betrouwbaar. Dit betekent dat de centrale 24/7 klaar staat om je te helpen in het uitvoeren van je werk. De reactietijd van de apparaten is razendsnel. Vanaf het moment dat de knop wordt ingedrukt sta je gelijk in contact met de centrale. Het is natuurlijk noodzaak dat het systeem gelijk werkt, dit is dus ook waar hun systemen hierin uitblinken.

Zelfverzekerder in je werk

Veel mensen die op huisbezoek gaan, geven aan dat ze buiten hun comfort zone werken. Het is altijd maar de vraag in wat voor huis je terecht komt, wat voor mensen het zijn en wat voor gesprek je moet voeren. Het kan een hoop onzekerheid veroorzaken. Daarom is een persoonlijk alarm de manier om personeel zekerder in hun schoenen te laten staan. Vaak zorgt dit er ook voor dat huisbezoeken soepeler verlopen. Want als je met een ontspannen gevoel een gesprek in gaat, zal het over het algemeen minder snel escaleren.

Aangepast naar jouw organisatie

Elke organisatie heeft natuurlijk een andere behoefte. Bij de een is het noodzaak dat de politie wordt ingeschakeld en voor de ander is het prima als alleen de organisatie van het huisbezoek op de hoogte wordt gesteld. Tegenwoordig kan dit volledig worden afgesteld de de behoeften van de organisatie.

Conclusie

Mensen willen dus gewoon veilig hun werk uit kunnen voeren. En hoewel elke organisatie er alles aan doet dat dit ook gebeurt. Kunnen er altijd aanvullende maatregelen worden genomen. Men zegt wel eens veiligheid boven alles! Een persoonlijk alarm heeft veel voordelen. De belangrijkste zijn de GPS optie, de betrouwbaarheid en het maatwerk. Kijk gerust even wat bij jouw organisatie past.