Geef je bedrijf ook een luxe uitstraling

gevel bank

Natuurlijk wil je als bedrijf voor bezoekers en klanten ook professionele uitstraling hebben, met een gevel bank aan de muur geef je een bedrijf net dat beetje extra. Bij een winkel kun je met de klanten nog even een praatje maken door op de bank te zitten, naast dat het een bank erg leuk is heeft de bank nog een sociaal oogpunt. Tegenwoordig is gezelligheid bijna niet meer terug te zien in het straatbeeld, met deze bank komt dit weer helemaal terug. Je brengt met een bank aan de gevel de buurt weer helemaal tot leven, onbekenden worden bekenden.

gevel bank

Ieder formaat verkrijgbaar

De maat van de gevel bank die je wilt hebben maakt in principe niet uit, een bank van 2 meter is mogelijk maar ook een exemplaar van 67 meter. Bij langere banken worden er alleen extra bevestigingen geplaatst, om te zorgen dat de bank mooi stabiel blijft en het zitvlak perfect aan elkaar gekoppeld is. Het frame kun je op aanvraag ook in een andere kleur krijgen dan de standaard zwarte kleur, op deze manier maak je de bank uniek en zorg je dat deze echt bij je bedrijf of winkel past. 

Perfect tegen diefstal

Helaas weet niet iedereen hoe die met spullen van een ander om moet gaan, maar een gevel bank is zo ontwikkeld dat deze niet te stelen is. Waar je bij een losstaand bankje een ketting moet gebruiken, is dit bij een gevelbank niet aan de orde.Omdat de bank verankerd is in de gevel, zorg je ervoor dat deze niet mee te nemen is. Voordeel is ook dat het straatbeeld netjes blijft in plaats van een ketting aan een haak. Op de website van de gevelbankshop.nl vind je alle informatie, over de diverse modellen die te koop zijn.